Exklusiva nyheter från STIGA! ART 2, ACE 2 & ACE QUAD DIAMOND
Som en af kun få eksklusive forhandlere kan vi hos Padelson nu tilbyde de nyeste og mest luksuriøse topmodeller fra STIGA Padel, som er STIGA padels efterfølgere til de populære STIGA ART og STIGA ACE!

STIGA ART 2 er den runde efterfølger til en af vores personlige favoritter STIGA Art (1). Den samme dejlige følelse og lidt blødere end Ace-modellerne. Håndlavet, let-at-spille padel ketcher med rund form, lav balance og stor sweet spot. Vi sætter pris på Power Grip, som er en ru overflade, der hjælper med at sætte spin på bolden. Forgængeren kom i glat form. Simpelthen en klassisk padelketcher i et stilrent design, der kombinerer god fart, kontrol og fornemmelse, der passer til både motionister og lidt bedre spillere. Denne model anbefales stærkt til dem med padel-albueproblemer takket være dens runde form, lave balance og lidt blødere fornemmelse.

STIGA har allerede udgivet STIGA ART QUAD , som er en diamantformet padelketcher med en stor sweet spot, rillet overflade og stor fart. Denne padelketcher er også baseret på den meget populære ART-ketcher men nu i diamantform med et helt selvtegnet design og en unik facon rundt om kant og hals. STIGA ART QUAD passer til motionister og konkurrencespillere, der leder efter en højtydende ketcher med meget offensive kvaliteter.

STIGA ACE 2 er den runde efterfølger til den succesrige ketcher STIGA ACE (1). STIGA ACE 2 er en hurtig, stabil, lydhør og kraftfuld allround håndlavet padelketcher i nedstribet skandinavisk design, der også kommer med både tekniske og rent visuelle opdateringer, der tager dit spil til næste niveau. STIGA ACE 2 er også udstyret med en Power Grip overflade, der giver et bedre greb om bolden for maksimal spin og effekt i træffet, noget vi synes er fantastisk. STIGA ACE 2 er velegnet til både entusiastiske motionister og erfarne konkurrencespillere, der leder efter den højest mulige fart, eksplosivitet og præcision i en kontrolorienteret padelketcher.

En sidste nyhed for nu er STIGA ACE QUAD DIAMOND . Ketsjeren er baseret på teknologien bag STIGAs topmodel ACE og er en stabil, hurtig og kraftfuld diamantformet padelketcher i skandinavisk design. Ketsjeren har en hård, ru Power Grip overflade, der giver et bedre greb om bolden for mere spin og kraft i hvert skud. STIGA ACE QUAD DIAMOND er velegnet til både entusiastiske amatører og erfarne konkurrencespillere, der leder efter maksimal hastighed, eksplosivitet og samtidig bevare kontrol og præcision over hele banen.

Sammenfattende, hvis du leder efter en hårdere følelse af at køre Ace-modellerne, hvis du kan lide lidt mere på den bløde/bløde side, bør du vælge Art-modellerne. Rund form eller diamantform er en personlig præference, generelt går runde ketchere mere mod kontrolhånden, mens diamantformede padelketchere giver mere fart.

Her kan du også finde alle vores pagajketchere fra STIGA !