DUNLOP AERO-STAR PRO, LITE, TEAM PADELRACK - TEST, RECENSION OCH OMDÖME

Padelson.se har testet Dunlop Padels nye topmodeller i Aero Star-serien. Der har været stor interesse for denne serie blandt vores kunder og Dunlop er nu for alvor involveret og udfordrer de tidligere store giganter blandt ketcherproducenter. Dunlop har længe produceret rigtig gode padelketchere til fornuftige priser, men har endnu ikke fået den anerkendelse de fortjener i Sverige. Det vil den nye Aero-Star-serie med sine fire modeller forhåbentlig vende.

Vi er imponerede over Dunlops nye padel-serie og serien har endda overgået vores forventninger. Vi opsummerer serien nedenfor med fire nøgleord:
- Fantastisk design!
- Tri-Clamp.
- Fantastisk kvalitet!
- Prisbillig serie.

Vi har struktureret testen nedenfor som følger:
- (Nye) teknologier
- Specifikation af de fire modeller, der indgår i testen, og hvad der er unikt ved hver model
- Kort præsentation af vores fire testspillere
- Anmeldelser pr. ketchermodel fra vores testspillere

God fornøjelse!


TEKNOLOGIER

Ny hybrid form mellem dråbeform og diamantform
Alle padel ketchere i Aero-Star familien har en ny hybrid form mellem drop og diamant, som giver et bredere sweet spot mod toppen af ​​ketcheren og har en balance, der ligger i midten af ​​ketcheren. Pro-versionen har dog en lidt højere balance end de øvrige ketchere i serien, selvom hybridformen er den samme.

Japansk kulfiber
Alle modeller har en ramme og slagflade lavet af japansk Carbon, som er et materiale af højeste kvalitet og er den mest 'high-end' kulfiber på markedet. Dette sparer for padelketchere med maksimal ydeevne og ultimativ konsistens i slagene. Til Aero Star Pro, Aero Star og Aero Star Lite er slagfladen endda lavet af luksuriøse 12K japansk kulfiber.

Tri-Clamp
Omkring broen mellem håndtaget og slagfladen er en teknisk forstærkning kaldet Tri-Clamp. Denne konstruktion giver ekstra stabilitet, stivhed og kontrol til alle padelketchere i Aero-Star-serien.

Ultra Grip
Slagfladen har en struktur kaldet Ultra Grip for at give et bedre greb og mere spin og spin på padelkuglen. Med andre ord en rillet overflade for at øge effekten og skruen i kuglen. Bemærk, at Aero-Star Team ikke besidder denne teknologi, men har en glat overflade.

Strømhuller
Power Holes er et nyt mønster af placeringen af ​​hullerne sammen med varierende huldiametre på tværs af slagfladen, hvilket giver maksimal kraft på angrebsslag. Med andre ord et hulsystem med varierende størrelser for at generere maksimal respons i slaget.

Kerne
Alle ketchere i serien har en kerne af Pro EVA, som er et gummiimprægneret mellemfast skum. Stivheden er forskellig på de forskellige modeller, hvor Pro-versionen er stivere end de andre ketchere i serien.

Rammebeskyttelse
For at beskytte stativet i kontakt med gulv, rist og glas påføres DFPS (Dunlop Frame Protection System), som er en gennemsigtig beskyttelsestape på rammen. Vi anbefaler naturligvis altid vores kunder at købe et separat rammebetræk til deres ketcher, der strækker sig ud mod kanterne. Bemærk venligst, at Aero-Star Team ikke har Dunlop Frame Protection System.

KETSER MED I TESTEN

Dunlop Aero-Star Pro 2021
FORM: Hybrid (Diamond/Drop)
BALANCE: Høj
VÆGT: 370 gram
OVERFLADEPROFIL: Robust/nittet
MATERIALER: 12K Carbon af den japanske Carbon-type
UNIK MED DENNE MODEL : Topmodellen i Dunlops Aero-Star-familie og brugt af WPT-spilleren Ramiro Moyano. Har en toptung balance med lidt højere vægt og stivere kerne i forhold til de yngre søskende i familien. Dette stiller højere krav til at komme rigtigt til bolden, men gør man det, vil ketcheren svare med fin præcision i forsvarsspillet og kraft i det offensive spil.

Dunlop Aero-Star 2021
FORM: Hybrid (Diamond/Drop)
BALANCE: Medium
VÆGT: 365 gram
OVERFLADEPROFIL: Robust/nittet
MATERIALER: 12K Carbon af den japanske Carbon-type

Dunlop Aero-Star Lite 2021
FORM: Hybrid (Diamond/Drop)
BALANCE: Gennemsnit
VÆGT: 350 gram
OVERFLADEPROFIL: Robust/nittet
UNIK MED DENNE MODEL: Aero-Star Lite er en lettere version med en vægt på kun 350 gram. Ydermere har ketcheren også en blød kerne i modsætning til sine søskende. Tilsammen giver det en lidt mere lethåndterlig og tilgivende ketsjer end de to større søskende.

Dunlop Aero-Star Team 2021
FORM: Hybrid (Diamond/Drop)
BALANCE: Gennemsnit
VÆGT: 365 gram
OVERFLADEPROFIL: Glat
UNIK MED DENNE MODEL: Aero-Star Team er indstigningsmodellen i familien med sit blødere materiale i slagfladen. 1K japansk kulfiber.


SPILLERE DELTAGTE I TESTEN
Alle fire spillere, der testede Dunlop Aero-Star-padelstativet, har tidligere været aktive i forskellige sportsgrene og frem for alt i boldsport. Alle begyndte at spille padel i 2017 og har nu spillet i omkring 4 år. Alle spiller 2-3 gange om ugen, hvor Calle er undtagelsen med sine 3-4 gange om ugen.

Carl
Spilniveau: 3,5
Spiller padel 3-4 gange om ugen
Spillestil: Selvsikker defensiv forehand-spiller, der kan lide at holde bolden i bevægelse og sjældent misser.
Yndlingstype: Bandeja

Richard
Spilniveau: 2,5
Spiller padel 2-3 gange om ugen
Spillestil: En mere defensiv spiller. Ingen beslutning.
Yndlingstype: Lobben

Elias
Spilniveau: 2,5
Spiller padel 2-3 gange om ugen om ugen
Spillestil: Medium-offensiv. Glad for at se efter situationen for at afgøre hurtigt.

Yndlingstype: Vibora

Martin
Spilniveau: 3,5
Spiller padel 2-3 gange om ugen
Spillestil: Forsvarsspiller. Forsøger at finde vinkler og muligheder for at slå sine dødbolde.

Favoritslag: Defensive slag på glasset og stopbold


ANMELDELSE/BEdømmelse EFTER KETSERMODEL


Dunlop Aero-Star Pro 2021:

Carl

Japansk kulfiber 12k. Ikke helt uventet favoritten for Calles del i denne serie og ligeledes for Ramiro Moyano som er placeret som nr. 31 på World Padel Tour. Den hylder serien med lidt stivere materiale i slagfladen og også i kernen i form af PRO-EVA. Et stativ, der giver dig et utroligt godt tryk, når du rammer bolden rigtigt, hvilket man oplevede, da boldene sejlede ud af buret. Sammenfattende er det et offensivt stativ med en utrolig hurtighed. Hvis det er disse funktioner du leder efter i et padelstativ sammen med et flot design, så kan Calle slå hovedet på sømmet med dette stativ! Mere avanceret i betragtning af den høje balance og et mindre sweetspot. Boldslaget minder meget om Bullpadel Hack 03.

Richard:
Den toptunge ketcher er tungere på armen og kræver, at du kommer lige til bolden. Denne model hører ikke til de stativer, som Richard normalt leger med. Hvis du leder efter mere kontrol, så kig på Aero-Star eller Aero-Star Lite. Det giver et godt pres i skuddene, men får man ikke bolden rigtigt, bliver man straffet mere, end det giver fordele. En udfordring at håndtere og et stativ for de lidt mere avancerede spillere med pres i spillet.

Elias:
Læg mærke til den top-tunge balance. Gav god fart, når man slog bolden godt, når man havde tid til at komme lige til bolden. Læg mærke til den hårdere kerne og overflade, som får den til at føles stivere. Ikke et stativ at anbefale til dem med albueproblemer. Velegnet til offensivt spil.

Martin:
Ligesom Carl kan Martin også lide dette stativ. I alle dele af spillet følte Martin, at dette stativ var fantastisk! Martins parade skød stopbolden blev mindet om, da han fik et godt greb om bolden. Præcisionen af ​​lobene og hurtig rekyl ved serverretur var andre fordele, som Martin fremhævede. Vi må se hvor lang tid der går før dette stativ passer ind i Martins padel taske :)


Dunlop Aero-Star 2021:

Karl:
Japansk kulfiber 12k også i dette stativ. Designet er næsten identisk med Pro-modellen. Men når Calle skifter fra Pro til dette stativ, som har en gennemsnitlig balance og vejer 5-10 gram mindre, er den umiddelbare fornemmelse, at den er nemmere at manøvrere. Hvad Calle også bemærkede var, at kernen var lidt blødere. Dette i kombination gør det mere behageligt for armen. Dette stativ passede til os alle, og det er et stativ, der henvender sig til den brede masse af padelspillere. En god balance mellem fart og kontrol. Prøve! Du vil ikke blive skuffet over denne padel rack.

Richard:
Opsummerer det som et allround-rack til mange forskellige typer spillere. Alt fra dem, der vil have et lidt mere avanceret stativ til de mere garvede spillere, der gerne vil have lidt mere kontrol, end hvad de mere toptunge stativer på markedet giver. Du vil ikke gå glip af trykket fra smashen i denne model.

Elias:
Ikke favoritten. Udmærker sig ikke rigtigt på noget felt, men klarer det godt i det offensive og defensive spil. Lidt nemmere at håndtere end storebror Pro. Velegnet til motionister og dem, der leder efter et all-round stativ.

Martin:
Dejlig følelse! Anbefales til de spillere, der har spillet i et stykke tid, men ønsker at tage deres spil til næste niveau. Stabil i det defensive spil og god kontrol. Får ikke helt det samme kick som i Pro-modellen, hvilket den lidt blødere kerne resulterer i. Da Martins følelse var, at han får lige så god kontrol og mere pres med Pro-modellen, opvejede det, at Pro-modellen blev favoritten.


Dunlop Aero-Star Lite 2021:

Karl:
Japansk kulfiber 12k også i dette stativ. Let manøvrerbart stativ som giver utrolige fordele i spillet. Let at komme lige til bolden, hvilket bestemt er en fordel i betragtning af Calles fodarbejde. Da Calle godt kan lide at smadre bolden ud i de rigtige situationer, mangler han det ekstra pres, når det bliver en smaddersituation. Men hvis du har et rigtig godt smash i smashen og leder efter et lidt lettere stativ, vil du kunne sparke bolden ud af buret uanset. "Et rigtig godt stativ, der henvender sig til en bred vifte af spillere og formentlig det stativ, der vil være det mest populære blandt padelspillere"

Richard:
Man mærker på den lettere vægt sammen med den gennemsnitlige balance, at det gør det nemmere at håndtere ketcheren i hurtige dueller, især foran nettet! Nemt at komme lige til bolden og finde et flot boldtræf! Da stativet er lettere, er effekten for Richard, at han savner det lille ekstra tryk, som et lidt tungere stativ giver. Det kompenserer dog for, at kontrollen ikke er tommelfinger og giver god selvtillid i placerede bolde og i forsvarsspillet.

Elias:
Lethåndterligt stativ, som Elias synes klarede sig bedst foran nettet. Det var nemmere at håndtere og være på det rigtige sted, når man slog og blokerede. Dog noget ustabilt og det var mere udfordrende at få power i slagene, da det er et lettere stativ. Oplevede et jævnere boldtræf end sammenlignet med Aero-Star Pro og Aero-Star.

Martin:
Let og god fornemmelse i ketcheren. Nem at manøvrere og dermed nemmere at komme lige til bolden. Effektiv i hurtige dueller. Et godt stativ selv for begynderen, der ønsker en lidt hårdere overflade.


Dunlop Aero-Star Team 2021:

Carl
1k kulfiber materiale. Et væsentligt blødere stativ i kernen end de andre varianter i serien. Desværre for Calle betyder det, at han mister en smule følelse, når han slår bolden. Seriens mest letspillende model, hvilket gør den perfekt til begyndere, da den samtidig genererer god fart. Ingen struktur på overfladen i modsætning til andre modeller i serien. Hvis du gerne vil have strukturen på stativet for lidt mere effekt, men er til et lidt nemmere at spille stativ, bør du helt sikkert tjekke Aero-Star Lite 2021 ud!

Richard:
Richards favorit i serien! Han opsummerer det som en "nem-at-spille-ketcher med lidt mere fart". Tilføjer også, at det giver god kraft/tryk i slagene, når det var nødvendigt.

Elias:
Blødt bold ramt og meget tilgivende. Manglede dog ketcherens kraft selvom det gav lidt ekstra hjælp til farten på normale skud. Følte mig lidt klodset desværre. Et stativ til begynderen.

Martin:
Ingen favorit. Et blødere boldtræf, som slet ikke passede til Martin. Mangler den rillede overflade. Et lettere spillet stativ, der egner sig til dem, der ønsker hjælp til slagene i form af kraft.

RESUMÉ/ANMELDELSE/ANMELDELSE
Som vi skrev i begyndelsen af ​​denne ketchertest, er vi imponerede over lanceringen af ​​Dunlops nye serie af padelketchere. Vi opsummerede også serien med et par nøgleord, som vi nu vælger at udvikle:

- Fantastisk design! Intet at tøve med. Disse ketchere er ekstremt stilfulde, stilfulde og minimalistiske.

- Tri-Clamp. En rigtig succes. En af de bedste broer på markedet, der styrker Aero-Star-serien og samtidig er behagelig at holde med den ikke-spillende hånd mellem slagene.

- Fantastisk kvalitet! Den japanske kolibri ånder kvalitet lige igennem.

- Prisbillig serie. Man får meget ketcher for pengene, og vi er glade for, at Dunlop kunne holde deres priser nede, selvom ketchermodellerne er af høj kvalitet.

I mængden er der en ketsjer til alle spillere og spilleniveauer. Carl og Martins favorit i serien var Aero-Star Pro, men de kunne også godt lide Aero-Star og Aero-Star Lite. For Richard blev Team-modellen favoritten, men hvor Aero-Star og Aero-Star Lite også klarede sig godt, men hvor Pro-modellen føltes for avanceret. Elias fandt ikke rigtig en favorit i serien. Elias, der i dag spiller rundt om padelketcheren, har tidligere haft svært ved at vænne sig til dropform og diamantform. 1,5 times spil var ikke helt nok til at komme ind i denne nye hybridform, hvorfor Elias ikke rigtig fandt en favorit i serien.

Vi hos Padelson tester stort set alle nye modeller af padelketchere vi sælger. Sætter du pris på vores tests og ønsker du at modtage anmeldelser og vurderinger af flere modeller og mærker? I så fald skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er her for dig!

Velkommen med din bestilling af Dunlop padel rack og glem ikke rammebeskyttelse i form af Dunlop Protection Tape Transparent 3-pack , overgreb og et rør med Dunlop Pro Padel bolde .

Samtidig kan vi benytte lejligheden til at anbefale Dunlops nye taske Dunlop Elite Thermo Red/Black . Denne taske passer rigtig godt til Aero-Star serien og bruges også af World Padel Tour spilleren Ramiro Moyano.