RACKETTEST – StarVie Raptor Pro 2020

Padelson.se har testet en af ​​de hotteste og mest efterspurgte padelketchere på det svenske marked lige nu, nemlig StarVie Raptor Pro 2020. StarVie Raptor udkom første gang i 2019 og er nu i sin anden generation. StarVie Raptor er udviklet sammen med den argentinske WPT-spiller Franco "Stupa" Stupaczuk. Ketsjeren er meget attraktiv designmæssigt og er prydet med både Franco ''Stupa'' Stupaczuks autograf og en rovfugl.

Testspiller
Carl:
Selvsikker forehand-spiller, der kan lide at holde bolden i gang og sjældent misser. Jo flere gange bolden går over nettet, jo mindre chance har du for at vinde bolden mod Carl. God touch men kan også slå hårdt i gode situationer. Carl foretrækker ketchere med ru/finkornede overflader, da han har vænnet sig til at lege med disse og føler, at de giver lidt bedre greb om bolden på skiven.
Parry Carl : Deep cut volleys, der næsten ikke hopper, hvilket gør det svært for modstanderen at få bolden tilbage i spil.

Gabriel: Spillende spiller med styrker i volley og forehand. Foretrækker placering og kontrol over hårdhed. Gabriel har ingen tidligere ketcherbaggrund. Fandt paddelen for 2 år siden og har siden dag 1 spillet regelmæssigt et par gange om ugen. Nyder bedst med runde ketchere med både kontrol og fart.
Parry Gabriel: Snoede lob ind i modstanderens hjørne.

Per: Mange års tennisbaggrund med en stabil volley og gode reaktionsevner på nettet. Tager enhver chance for at overtage nettet. Når modstanderne er foran nettet, slår Per gerne lave slag for at tvinge modstanderne til at løfte deres volley. Hvis bolden så bliver høj, griber Per muligheden og angriber modstanderen med bevist taktik som hans yndlings WPT-spiller, Paquito Navarro.
Parry Per: Vinklede salver, der hopper i nettet.

Du får meget padel rack for pengene i dette premium rack fra den spanske leverandør StarVie. StarVie Raptor Pro er en rund padelketcher. Mange forbinder runde padelketchere med meget kontrol, men hvor man taber fart i forhold til en dråbeformet eller diamantformet ketcher. Dette gælder ikke for StarVie Raptor, da denne ketcher giver spilleren både god fart og kontrol i sit spil.

StarVie Raptor Pro 2020

Udtalelse Gabriel
Gabriel udtrykker det, da han får et godt skud i træffet uden at skulle tage så meget ind, noget som både Carl og Per er enige i. Gabriel fortsætter: ”Den mønstrede overflade med Starvies stjernesymboler findes også på dette stativ. Jeg føler, at jeg får et godt "bid" i bolden, når jeg vil slå bolden med skruen. Ketsjeren er også forholdsvis lydløs på overfladen, noget jeg personligt holder meget af. Ketsjeren føles lidt mere toptung end flere andre runde padelketchere, deraf den fart du også får med den. Det ser jeg dog ikke som et problem, men ketcheren er nem at manøvrere og let at spille for de fleste motionister og bedre spillere, der gerne vil have lidt ekstra pres i deres slag uden at gå på kompromis med kontrollen.«

I serven fik Gabriel en rigtig god fornemmelse med ketcheren. Han følte, at han fik et godt "bid" på bolden, hvilket gjorde det svært for modstanderne, der konstant skulle arbejde meget lavt i returspillet. I sit eget returspil fra modstanderens serv, følte Gabriel, at han fik god kontrol over bolden og samtidig var det nemt at lægge lidt ekstra pres på bolden, når det krævedes.

Udtalelse Carl
Carl siger følgende om StarVie Raptor 2020. "En af de bedre padelketchere, jeg har spillet med, og jeg forstår virkelig, hvorfor den er så populær. Et løft fra året før. Hård kerne. God kontrol. Jeg har altid haft lidt svært ved gennemsnitlig balance på runde padelstativer, men det her sad rigtig godt! Så god kontrol men et utroligt klip i. Ønsker du en rund ketcher med samme tryk som i diamant, er denne ketcher rigtig god. Plus for en ru overflade også, selvfølgelig." Både Per og Carl er enige om, at StarVies padelketchere har et særligt præg, noget som Head og Wilson hver for sig udmærker sig på tennismarkedet.

Opgørelse pr
Per siger, at det er kedeligt at tænke det samme som alle andre, men at han i dette tilfælde ikke har noget valg. StarVie Raptor er et topstativ med både fart og kontrol, og som giver godt bid til bolden og en dejlig følelse i træffet. Frem for alt oplevede Per en meget skøn kontrol og følelse i volleyballspillet, hvor han med fordel kunne sætte lidt ekstra bid i bolden i modstandernes net og hjørner.

Per oplevede også smashen som et slag, der var let at udføre med Starvie Raptor. Som både Gabriel og Carl sagde, så skal man ikke tage for meget ind, men stadig få et rigtig godt tryk i slagene, og i smashen mener Per, at det gælder, uanset om man er en god smasher eller ej.

Per afslutter ”Jeg kan godt lide at spille med meget vinklede salver ind i modstanderens net og hjørner. Denne ketcher passede meget godt til min spillestil, og jeg passerede både Carl og Gabriel flere gange med vinklede salver i nettet og forbi. Det er dog ikke noget, som hverken Gabriel eller Carl kan (eller måske vil) huske :)

Hvis Starvie Raptor Pro 2020 er noget for dig, kan den købes på nedenstående link. Benyt også lejligheden til at vælge med en Starvie stelbeskytter. StarVie Protector rød ser rigtig flot ud på StarVie Raptor!

StarVie Raptor Pro 2020
StarVie Protector rød