Åbent køb - 30 dage

Vi tilbyder åbent køb i 30 dage, hvilket betyder, at du som kunde kan returnere bestilte fejlfrie varer forudsat at de er ubrugte og få pengene tilbage uden at angive nogen grund.

Hurtig levering - 1-4 dage

Alle produkter til salg i webshoppen er tilgængelige på vores lager i Gøteborg og afsendes umiddelbart efter bestillingen er afgivet. Leveringstiden er 1-4 hverdage afhængig af din geografiske placering. Vi sender med DHL hvor pakken er sporbar og du som kunde får besked på SMS når pakken kan afhentes hos din lokale DHL agent.

Sikker betaling - Swish/kort/faktura

Alle betalinger håndteres sikkert og sikkert i henhold til branchestandarder. Vi tilbyder dig som kunde flere betalingsmetoder:

  • Swish - Indtast dit telefonnummer og bekræft betalingen via appen. Det kunne ikke være glattere.
  • Kort – Betal med MasterCard, Visa, American Express eller Apple Pay.
  • Faktura - Modtag dine varer før du betaler. Fakturaen håndteres via Collector Bank. Brug dit personnummer og varerne bliver leveret til din folkeregistrerede adresse. Fakturaen sendes på mail og forfalder efter 30 dage.

Gratis fragt - Over 500 kr

Vi tilbyder gratis fragt på alle padelketchere og ordrer over SEK 500.

Padel fagfolk - Kvalitativ kundeservice

Vi er rene padeleksperter og arbejder med vejledning og rådgivning til vores kunder for at finde det rigtige udstyr og materialer til hver enkelt kundes forhold.