Hør kunder fortælle om deres oplevelser med Padelson. Del gerne din egen oplevelse med Padelson ved at sende en e-mail til kundservice@padelson.se . Alle udsendte kundehistorier belønnes med en gratis feature t-shirt med Padelson print.

Johan - Bidet motionist

Som nybagt far og 30-årig havde Johan genfundet sin kærlighed til ketchersport gennem padel. Han kontaktede os og ville have hjælp til udstyr. Vi sammensætter en skræddersyet prisvenlig pakke med ketcher, taske, bolde, rammebetræk og grip wraps.

"Padelson sammensatte en virkelig overkommelig samlet løsning for mig. Spidsen ved at bruge rammebeskyttelse har forlænget mit padelstativs levetid."

10. marts 2018 - Johan 30, Huddinge

Robert - Fra tennis til padel

Robert i Stockholm har en lang karriere inden for tennis, hvor han i ungdomsårene var en del af Sveriges elite og spillede collegetennis i USA. Robert ville have en padelketcher for maksimal kraft for at kunne spille offensivt og afgøre point. Vi hjalp Robert med vejledning og råd, som resulterede i en Head Graphene Touch Delta Pro. Med sin lange tenniserfaring formåede Robert at håndtere denne toptunge ketcher, som giver ham et meget kraftfuldt smash og stabilitet i træffet.

"Sammenlignet med tennis er der et meget stort udvalg af padelketchere, og jeg havde ikke tid til at sætte mig ind i alle mærker og modeller. Padelson hjalp mig med at finde den rigtige hurtigt og effektivt. Engagement i verdensklasse!"

5. december 2017 - Robert 36, Stockholm