Vision

Vi hos Padelson har fokus på salg af padeludstyr og samarbejder med en lang række mærker. Vores mål er at tilbyde nøje udvalgte premiumprodukter med vejledning og kundeservice i verdensklasse. Gennem en slank organisation og smarte IT- og logistikløsninger kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser.

Baggrund

Vi har en baggrund i ketsjersporten tennis, crossminton, badminton og squash, som har bragt os til collegetennis i USA og VM-medaljer i crossminton. En rød tråd gennem den livslange ketsjersport er interessen og passionen for udstyr og materialer. Vi er gået frem og tilbage med ketchere, strenge, vægte, vægtfordeling, grebstørrelser, snoremønstre og et væld af kreative udstyrsmodifikationer. Vi bliver kendte og berygtede som materielle spillere .

Passion for padel

Vores historie inden for padel tager fart i 2016, da vi bogstaveligt talt bliver opslugt af sporten. Vores interesse for udstyr som materialespillere eksploderer, når vi på rejser rundt i Spanien finder en overflod af mærker og ketchermodeller. Siden da er vi blevet hooked, og kærligheden til padel fortsætter med at vokse. Følelsen af at pakke en ny ketcher ud og føle, trykke, lugte og så slå de første magiske slag er ubeskrivelig.

Vi er Padelson - passionerede padel-fans og vedholdende materialespillere